Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens Symfoni

Min sång är kanske inte din sång
Mina ord är kanske inte dina ord

Min värld är kanske inte din värld
Min dröm är kanske inte din dröm

Min dag är kanske inte din dag
Mina tankar är kanske inte dina tankar

men

fortsätt sjunga
fortsätt tala
fortsätt drömma
fortsätt tänk



blir vi alla ett
till slut

i en Världens symfoni




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-08 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna