Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
WOW, tänkte jag. Sedan läste jag hela nyheten.


Kommersialismens skadeverkningar avskaffas!

 

That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

 

Kulturutredningen har presenterat ett utkast till nya, kulturpolitiska mål. De nya målen, som presenterades vid ett seminarium i fredags, ska ersätta 1974 års kulturpolitiska målsättningar.

 

Oh no, I've said too much
I haven't said enough

 

Mycket känns igen [---] men att ”motverka kommersialismens skadeverkningar” som det hetat sedan -74 blir inte längre någon uppgift för den nationella kulturpolitiken.

 

 

 


That was just a dream
Just a dream, just a dream

 

 

 

 

 

 

 

* * *

Citerade texter från Losing my religion (R.E.M. 1991) och Kulturnytt, Sveriges Radio 8 dec 2008.




Övriga genrer av Jonas Rudberg
Läst 694 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-09 01:45



Bookmark and Share


  Jonas Rudberg
Bra poäng, Stella! Men, ja, tyvärr är nog det klimathot som det talas mest om lika verkligt, det också...
2008-12-15

  stella
Nä det är väl detta som har rått länge nu...det VERKLIGA klimathotet!
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Rudberg
Jonas Rudberg