Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min jävla känsla, precis just nu

 

Jag tar slut här

Jag vill inte mer

Nu faller jag isär

flyter ut

ruttnar

Låt mig bara vara

Låt mig ligga här och lukta illa

Låt alla dra åt helvete

allra mest jag själv

Åt helvete med mina tårar

som förlöjligar mitt ansikte

och åt helvete med min svaghet

som skapar tankar på flykt

istället för att bana väg framåt

men det finns bara en sån förbannad hopplöshet

i min strävan att ställa allt till rätta

då var gång jag känner att mina banor

börjar vandras rakryggat utan att stappla

kommer attacken från flankerna

och jag skiter snart i detta

Låt mig vara så jävla usel

jag får höra att jag redan är

så kan de klappa i händerna

och ropa - Se där! Hon kan ju ingenting!

Men inte ens det kan jag göra

för jag har ju en liten

som fortfarande tror

på sin mor...




Fri vers av Bellissima
Läst 275 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-10 09:34



Bookmark and Share


  Blåbäret
inte någon svaghet här inte...utan mer av insikt och erkännande som kan leda till enorm styrka och mod...och det finns alltid någon som tror på en och det kan vara allt som behövs
2008-12-10

    Calin
och så länge liten tror är du världens bästa. Liten lär inte sluta tro och inte jag heller.
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima