Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att älsaka över alla gränser.


Min mentor!

Den dag du försvann,
gav jag dig ett löfte.
Du ville inte under en sten,
blommor, vattna ,spel för andra.

I dag är du flyttad, okänd plats,
men det är inte du, där får folk vandra.

Sätta ljus bäst dom vill,
du är inte där.

Du är här, men din kropp där du ville ha den.

Vår hemlighet,
bara jag vet, bara jag och du vet.


Där ljuset står, är där du satte det.
Bland rådjur, och älg,
björk , tall och sälg........

Det dom besöker är från kalmar!

Älskar dig pappa, morfar.





Fri vers av jeanette nyberg
Läst 325 gånger
Publicerad 2008-12-10 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg