Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solen syns idag


Vinterkvällshaiku

Låg midvintersol

guldfärgar västerhavet

Vindstilla tystnad

 




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-10 16:00



Bookmark and Share


  •AW•
Vackra rader...här guldfärgades tallarnas stammar...önskar jag kunde få uppleva den fridfulla tystnaden igen...har tyvärr ständig tinnitus
2008-12-10

    ej medlem längre
Midvintersolen är sparsam med sitt ljus.. men det är guldfärgat.. vackert diktat
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER