Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mycket tårar kan en kvinna rymma..?

 

Jag är inte vuxen

blott det lilla barnet, övergivet och missförstått

Jag är inte stark

inte idag när jag dränks av tårar

Jag är inte trygg

trodde jag var det, men var finns alla svar?

Mina känslors irrfärder

i min inre snårskog

tar på krafterna

sänder kalla kårar

utmed spjälkad ryggrad

Vet varken ut eller in

Här finns bara tomhet

och mörker

och ett enormt obehag

som om spindlar och kackerlackor

kittlar mig plågsamt

med små stickande insektsben

 under mitt skinn

krälar

kryper

bits

 

Måste komma förbi det här...

Måste...




Fri vers av Bellissima
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-11 00:06



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Ett sätt att komma förbi och få på avstånd är väl att skriva och det känns som om jag tar lite av detta jobbiga och delar den bördan med dig. Bra skrivet med andra ord!!
2009-01-02

  Trädflickan
Ja man känner verkligen ångesten och det krypande obehaget. Bra skrivet.
2008-12-12

  Jojo
Du kan det här med att uttrycka ångest och smärta.
De krälande småkrypen känner jag igen.
Och jag vet att det går att ta sig igenom och förbi.
2008-12-11

  Maria Zena Viklund
som svar på frågan, hon är världshavet alla världens tårar
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima