Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm mig

Det är endast för dig jag finns
Jag syns bara i Dina ögon
Utan dig existerar jag inte

Så blunda hårt
Och låt mig försvinna och sakta blekna bort
Jag vill av denna planet, bort från detta liv

Så glöm mig
Stanna rotationen för jag vill av
Men ge mig tillbaka det hjärta jag en gång gav

Älska mig inte, låt mig aldrig synas
Kika aldrig in
Din kärlek gjorde mig blind

Jag såg inte allt som höll på att hända
Vi glömde världen runt om oss
För en naiv kärlek

Diskreta slängkyssar
hemliga möten mitt i natten
Hur hade vi tänkt att det skulle gå till
det hade aldrig funkat fast jag vet att du fortfarande vill

Men skilda vägar vi nu måste gå
jag kommer alltid att älska dig
men ingen annan kan förstå

Förbjuden kärlek varar aldrig livet ut
Vill aldrig lämna dig
men detta måste få ett slut




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-11 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely