Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Andersson

Herr Andersson står utanför och ringer på dörren till mitt hjärta, men det är ingen som öppnar, inte då, inte nu och inte sen. Min ringklocka har gått sönder och jag hör inte att han står där och ber att få komma in. Det är synd, herr Andersson är en snäll man, men han förtjänar bättre än mig.




Övriga genrer av theoneyouforgot
Läst 236 gånger
Publicerad 2008-12-11 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theoneyouforgot