Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuset försvann..

Det är klart att jag vill visa vägen, men om mitt eget ledljus försvunnit då ?
Hur ska jag bära mig åt för att ta både dig och mig framåt i livet utan ett uns till ljus som kan lysa på livets väg?
Visst, Jag har ett ganska bra mörkerseende MEN jag är mörkrädd..
Jag ber inte om din förlåtelse, bara din fulla förståelse.
Svårt? Ja.
Jag är ledsen om det inte blev som du väntat dig, men bara för att jag ser ganska bra fast det mesta framför och runt mig är svart så kommer jag inte alltid rätt.
Precis som du så är jag en människa med rätt att göra misstag, det är visserligen det enda som ursäktar mina brister och fel men, för all del, vore det inte för dem så skulle ju du och jag och alla andra vara helt perfekta.




Fri vers av theoneyouforgot
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-20 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theoneyouforgot