Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonstund

Jag kan fortfarande se dig när du säger det,
se hur dina läppar formar orden som jag så mycket tyckte om.
Och jag trodde verkligen på dig.
Du var den enda och den första som
först gjorde mig lyckligare än lyckligast och sedan
krossade mitt hjärta så mycket att jag har
fått svårt för att tro på kärlek.

Jag trodde på kärlek vid första ögonkastet,
jag trodde på kärlek överhuvudtaget.
Och det gjorde du med, för det sa du till mig.
Däremot hade jag hade svårt för att tro på vad folk säger,
nu har jag ännu svårare.

Jag trodde verkligen på dig när du sa:
Du är det finaste jag vet.




Fri vers av theoneyouforgot
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-29 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theoneyouforgot