Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrohet

Tystnaden är påtaglig och jag är helt stum, hur fan kunde jag va så dum?
Jag ville verkligen tro på det du sa, jag ville att det vi hade skulle va bra.
Men allt är förstört och du har bränt din sista bro, det sista jag slängde ner från fönstret var din nya sko.
Om du mot alla odds hittar kärleken med någon igen, hoppas jag aldrig att du gör samma misstag mot den.
Om mig kan du nu bara drömma, det du gjorde kommer jag aldrig att glömma!




Fri vers av theoneyouforgot
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-10 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theoneyouforgot