Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två akter

akt 1
När vi träffades slog det gnistor så starka att de inte bara lös upp scenen, utan hela teaterhuset. Vi färdades in i ett grekiskt drama, jag var Kleopatra, du hennes älskare. Lidelsen och passionen var omåttlig. Intensiteten alltför stark.

akt 2
Vi transformerades till två karikatyrer, våra munnar spottade ut repliker som fyllde oss med förakt. Förfallet var oundvikligt när vi klev ut ur manuus. Som två främlingar stod vi inför varann. Våra roller hade inget kvar att ge, när ridån gick ner.




Fri vers av pe
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-11 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pe