Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No. 16


någon vaknar i ett rött rum som från två ljus brinner stilla
i tystnad
i väntan
i klagan över att ytterligare en blivit utsatt för
oundviklighet
utsatt och ytterligare utsatt av
något som inte kommer upphöra om inte ett
inhugg, ett intellektuell uppstigande, en operation i denna vävandas själva byggstenar
vidtas;

ett piller där allt finns samlat.




Fri vers av Execution Boy
Läst 223 gånger
Publicerad 2008-12-11 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy