Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske???



Med bröstvårtor stora som gräddbollar

och med hormonskäggstubb.


Alla övergivna katter från hela stan,

med trassligt hår.


I en litet sunkigt hus.


Ögon djupa och mörka


från sorgen som blev kvar


. från ungdoms dagar.


När kärleken blott bara varade för en dag.


En tokig tant


Det kommer att bli jag.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-11 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean