Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fylletankar efter tolv räknas inte


Fylletankar efter tolv räknas inte

Vinden blåser där jag står, gör det svårt att vända om, men även att fortsätta framåt.
Står stilla, stampandes och kämpandes...

Varje bit av mig dras åt något håll, vem är starkast?
norr, söder, öst eller väst?

Dags att vända blad i livet igen, stannat tillräckligt länge för att inse att \"hemma\" fortfarande inte är hemma...
Vart passar jag in?

Rastlös, får ingen ro.
Inget hjälper för att lugna stormen inombords...

Nytt land, ny stad, nya människor och jag finner ett tillfälligt lugn, tack och lov att jag snart är på väg...

Pustar ut och inser att ännu än en gång lyckades jag undkomma något jag inte rår på; känslan av att stå utanför en värld inte skapad för mig.
Så länge jag rör på mig hinns jag inte ikapp...!!!

Att vända blad och börja på nytt är inte alltid det lättaste, att lämna kvar älskade bitar på en sida som kanske ännu inte är färdisskriven kan vara tufft, det svåraste av allt är att ha lämnat utan att ha fått sagt allt man borde sagt och vid återkomsten finner att det är omöjligt att korrigera sitt misstag...

La vida es algo muy preciosa, tienes que tratarla como tu propio niño; con mucho respeto, cuidado y sobre todo amor.
La vida es demasiada corta para gastarla de su orgullo o miedo.
Haz lo que quieras y no tengas arrepentimiento de nada! Las cosas que tu has hecho son las que te han formado hasta la persona que eres hoy!








Övriga genrer av Pii3
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-18 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3