Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flera år gammal text med skrivna känslor som alltid återkommer


bränd av verkligheten

Jag har varit så blind...

Trott att den lycka jag kände var verklig, jag hade fel.
Det var en illusion som förskönade mina omgivnignar, när den försvann följde en bit av mig med den.

Nu står jag naken kvar, helt överraskad av den eld som brände mig, den eld vi kallar verkligheten.

Mina skyddande vingar är borta, nu har jag bara mig själv.
Jag plockar upp mina spillror och börjar långsamt bygga upp mig själv igen




Övriga genrer av Pii3
Läst 304 gånger
Publicerad 2005-08-18 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3