Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittade den här i en hög med gamla räkningar och dyl. Skriven för 2år sedan. Skulle nog bli en sångtext, men musiken har ju tystnat tyvärr...




På min resa genom livet

 

 

Nu står jag här igen, och jag har varit här förut

Genom alla låsta portar har jag funnit vägen ut

Jag ska finna kraften inom mig, växa starkare igen

ta nya starka tag, och börja tro på framtiden

 

Om så alla himlens solar slocknar, lyser hoppet ändå klart

för det finns ingenting som skymmer det som är så uppenbart

Varför kväva sina drömmar, försöka glömma vem man är

Det får vara slut på alla lögner, för nu så är jag här.

 

Jag ska fånga varje dag, och jag ska leva dem väl

Bara njuta av att finnas, och släppa fri min frusna själ

Jag ska gråta över skönhet, den jag äntligen får se

och om du är min vän så får du följa med

 

 




Fri vers av Bellissima
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-12 11:32



Bookmark and Share


  Blåbäret
riktigt vacker...skulle kunna tänka mig denna på engelska, sjungandes då :)
2008-12-13

  Michaela Dutius
Vacker och med ett hopp som darrar i orden
2008-12-12

  Trädflickan
En text med styrka och hopp. Gillar.
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima