Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...Uttråkad student med hjärnan i spiraler...


Snön ligger vit på toalettsitsen

Bakgrundstjatter och snön ligger vit på taken
Det är mörkt när jag är vaken
Kristalliserad lycka faller knappast från himlen
Mitt på dagen infiltrerar hobbykemisten
universitetsstudenternas
psykofarmakalektion
- Bensodiaze…va??!
…piner.
och skriver meningslöst för ingens ögon alls i brist på stimulans
Off the top of my head
alprazolam
diazepam
temazepam
klonazepam
flunitrazepam
Levande FASS checkar ut
när det är rast och dags för kaffe och
ett, två, tre, fyrahundra milligram
Snön ligger vit på toalettsitsen
Snart är jag vaken
Skymning redan men
mörkret blir ju som alla vet så mycket ljusare med lite snö




Fri vers av PanicPicnic
Läst 792 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-12 13:01



Bookmark and Share


  Troll ॐ
gillar den här, den är vitsig.
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

PanicPicnic
PanicPicnic