Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Myrornas krig, svart vinner alltid.


Diagnostiserad tomhet, borderlineflicka nr. 1134

Det är så vackert
att vara så bottenlös
Det är så ytligt
att säga så

Jag är aldrig så levande som när
jag nästan dör
Och det är på sådana minnen jag lever
över vintern
Överlever döden
Undergräver skulden
Överger dig där

Egoistisk emo-poet som sörplar i sig andras smärta
För det svarta
kan aldrig bli svart nog
Och det vita är bara du

Men allt det där kan du läsa dig till
För jag är ett praktexemplar
i kriterieuppfyllande
och mina känslor är officiellt ogiltigförklarade
B
O
R
D
E
R
L
I
N
E




Fri vers av PanicPicnic
Läst 485 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-12 16:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh!!!
2016-08-23

  Fallenängel
Bra skrivet!
2009-01-06

    Skrivarn
"och mina känslor är officiellt ogiltigförklarade" jo så är det för mig med, folk verkar tro att mina känslor är av plast. Hade en tjej som hade borderline förut, men det va några mnåader sen nu.
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

PanicPicnic
PanicPicnic