Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Problem med morgonståndet?


Sancta Lucia (repris)

Om teve kan köra repriser hela sommaren, kan väl jag också få bidraga med lite upptinat ur frysen?  Pryda läsare/läsarinnor varnas å det enträgnaste!

SANKTA LUCIA.

Pillen står styv och rät,
förhudens huva
blottlagt en frukt så slät -
ollonet ljuva.
Ty där på tröskeln står
naken med vita lår
Sankta Lucia - Sankta Lucia.

Ack som en skog så tät
könshåren ruva,
synen man ej förgät:
vällustens tuva.
Bred dina vita lår
ut medan pillen står!
Sankta Lucia  —  Sancta Lucia




Fri vers av Rune Thorsell
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-12 19:44



Bookmark and Share


  Mats VIP
Hurra för repriser, när man missade premiären
Är den från UR, där,där dom lär´en
2009-01-05

  Njord
Jätte fint rimmar.

Pillen är ett lite svagt ord just här tycker jag.
2009-01-05

  Eva Langrath VIP
Härlig fartfylld text. Dessa "Lucior" Ler.

Eva
2008-12-14

  Njord
stavningsmiss lenat=lent
2008-12-13

  Njord
Jag såg henne aldrig naken men lenat ollon kan jag känna i min handflata Snygg dikt med härlig erotisk känsla
2008-12-13

  © anakreon VIP
Lucia är en riktig rackare - tänk bara så många vekar hon har i håret!
Carl-Erik
2008-12-13

    Bodil Sandberg
flykta lucia med din tärneskock
ty på farta det är han vår julebock!!

hehehe
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Rune Thorsell
Rune Thorsell