Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har missat några kvällar, men nu missar jag inte.. En bön för Er ,Kära Poetkolleger , inför det nya året .


Kvällsbön (6)

Jag ber ikväll , o Du Milde Herre
för mina kolleger här på sajten
Att Vi ,Tillsammans och i Varm , Kollegial Anda
Ska respektera varandra
Och att vi också
ska försöka förstå varandra
och likafullt
Kommentera varandra

Och dessutom, Varme Gud
Vill jag att Du förmår Mina kolleger här
att INTE
håna varandra
INTE heller
förakta andras Verk
utan ISTÄLLET
acceptera Varandras OLIKHETER
förstå Varandras OLIKA förutsättningar
inse och ha FÖRSTÅELSE FÖR Vissas Begränsningar
ALDRIG HOTA
ALDRIG MOBBA
utan Istället Låta ALLA SOM VILL
Leva Sitt "Eget Liv" här hos oss

Slutligen Ber jag , Med Dig som "Ombud", o, Store Fader
Att Försöka Omvända Den Lilla Klick av "Förlorade Söner och Döttrar",
som finns här,
och få Dem tillbaka på den "Smala Vägen"..............


Amen

-------




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-13 00:02



Bookmark and Share


  Vildand VIP
Må din bön bli besvarad ... du härliga skrivare !! :)
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska