Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(.. och man kan vara förlåten utan att man vet det.. frågan är: finns viljan att ta reda på - eller mår man bättre av att grubbla sig in i sin egen stolthet? ev. fortsätta grömsa för inbördes gruppstöd..) *turn around*

för att kunn


veta om det önskas, eller är man rent av förlåten själv?

 

 

~

mina val är val jag gjort

medvetet eller omedvetet men dom 

är mina

 

men om

jag skulle vilja kunna ångra

tid

 

val

 

sagt

gjort

 

så skulle jag ångra

alla val

 

som egentligen

var dina

~

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-13 02:05



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den letade sig fram rätt så väl. MVG.
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri