Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit snö, röd ros

 

In i det vintervita

mörkret

 

röda rosor i

december

 

solen lyser upp

det

svarta grå

 

kanske är det

vackert

 

utanför...

 

 




Övriga genrer av Rolfsdotter
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-13 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter