Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar

Jag hatar att jag aldrig kan komma till dig med mina problem
att jag alltid måste hålla tyst för att göra dig nöjd

Jag hatar att jag måste gömma mitt riktiga jag för att fortfarande få ha dig vid min sida
Jag hatar att du älskar henne mer än mig
att du glömmer hela min existens varje gång hon kallar

Jag hatar känslan av tomhet du ger
den nonchalanta tonen i din röst

Jag hatar när du försöker kväva mig med dina problem
Jag hatar när du försöker hindra mig från att stå på mina egna ben

Jag hatar skuldkänslorna du ger varje gång jag säger sanning
Jag hatar hur mitt liv har varit och hur det blivit

Men snart kommer dagen då jag flyttar och jag hoppas du kommer sakna mig
att det kunde gå så hade du nog aldrig kunnat tänka dig.




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-12-13 20:07



Bookmark and Share


  klio
Jag tycker du beskriver känslorna och tankarna på ett bra sätt över att inte bli bekräftad och sedd... Tänkvärt och viktigt...att bry sig om varandra...
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely