Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland märks jag inte där jag går osynlig genom diset...




Högt

 

Vi ropade

Inte efter något

Eller någon

Kanske just för att

Höra att vi

Verkligen fanns bara




Övriga genrer av madigan
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-13 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan