Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en elak uppsyn

en elak uppsyn
ett vasst ögonkast
en menande blick
och du faller

faller

faller

baff!

huvudvärk
tungsinne
deprimerad
oengagerad
omotiverad

sova, sova, sova
hela, hela, hela
supa, supa, supa
återgå, återgå

tilldittegnajag
hittadigsjälv
grävdjupare
återfårsjälvkänslan

jobbajobba
varkreativ
slåtillbaka
sparkaneråt

mind! sparkle!

yess, i'm the man again
yess, jag är killen med K
ditt fula fä
där fick du

glid ut
slå dig till ro
varva ner
se livet

en elak uppsyn...




Fri vers av august
Läst 506 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-14 00:57



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Yeah yeah nasty hobbit, det faller faller och upp igen hitta kicken och fortsätta veva och få det att falla fall och allt bara för en elak uppsyn, keep away K. Nice det här, glid ut, jajaja tar det med mig
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

august
august