Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset släcktes tidigt



Han fanns alltid här
bland våra hus
den mörka framåtlutande gestalten
med sin insamlingspåse
för ting ingen saknade
mumlande för sig själv
men med ett leende bland de lekande barnen
som fick lyssna
på hans egna sånger
Vid stora händelser
födelse och död
ett tyst kort besök
på våra kökssoffor
platsen närmast dörren
Ljuset i hans fönster
släcktes tidigt




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-15 12:10



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En människa som alla ser...som berör... som plötsligt är borta...i vissa fönster släcks det tidigt.
Otroligt suveränt.
2008-12-31

  Elaine.S VIP
En människa som gör så lite väsen av sig
blir ofta ändå saknad när den inte finns mer.
En fin och varm beskrivning...
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors