Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har skändat den kraft som när oss

 

Moder Jord gråter

för sin skull

för vår skull

 

vi har skändat

den kraft som när oss

alltför länge

 

i konsumtionens anda

låter vi egon styra

& samvetet tystas med prylar

 

rulla

rulla

ekorrhjul

 

så slipper vi se

så slipper vi höra

så slipper vi ta ansvar

 

tror vi ......

 

människa av idag

vad kan DU göra för

Moder Jord?




Fri vers av Sandvargen
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-15 17:49



Bookmark and Share


  Lotti
viktig fråga och vi alla tillsammans måste dra ner på konsumtion... tänka till vad vi gör helt enkelt.....inte minst vad vi stoppar i oss.....
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen