Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under all kritik


jag åt glass

gräddig siaglass med knäckkulor
och tjugonio ton chokladsås




sedan sprang jag upp och ner för trapporna
30 gånger




Det känns konstigt att tänka
att samtidigt
någon annanstans i världen
svälter barn




Fri vers av seriöst störd
Läst 594 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-15 19:41



Bookmark and Share


  Матрёшa
ironin är ju ganska påtaglig. Shit, världen är sjuk.
2009-01-10

  Sandvargen
bra tanke
hoppas många fler tänker den nu
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd