Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

 

ett liv utan ord

är inget liv

 

ett liv utan vänner

är inget liv

 

ett liv utan kärlek

är inget liv

 

jag skattar mig lycklig

som har ett liv




Fri vers av Sandvargen
Läst 194 gånger
Publicerad 2008-12-15 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen