Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gråblask


Snömoddshaiku

Snömoddig åker

blänker fuktigt kolsvart

Vintervärmeslag

© YM Bohman -08




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-16 13:12



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Du börjkar bli en mästare på att få till tredje raden i ett ord!
2008-12-16

    ej medlem längre
Ja nu pågår kampen.. som intensivast ... mellan snövitt och jordsvart... Fint vykort från söder
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER