Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

valkar i ögonen


midnatt

hon mister sin sko

glas

han kastar den i väggen

månsken

hon blinkar likväl, farväl

gryning

han följer svalans stig

magi

hon brister i lagunen

älskog



de rodnar i skönhet, skörhet












Fri vers av Fmaj7
Läst 703 gånger
Publicerad 2005-08-19 01:05



Bookmark and Share


  molly crayons
vacker, vacker
2006-09-04

    BrokenHearted
väldigt vackert på ett ovanligt
och originellt sätt...är mållös

otroligt! brabrabra!
2006-06-09

  raphaela
Jag kan inte riktigt skriva något konstruktivt..är bara hänförd.
2006-02-19

  Smultris
Hur kan det bara vara jag som har skrivit under denna underbara text???

*Förvånad*
2005-08-20

  Smultris
Du vad vackert...Verkligen...
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fmaj7