Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag får tårar när han säger älskvärda ord.


Från min son idag



När du blir gammal
ska jag ta hand om dig

När du är sjuk
ska jag ta hand om dig

Ingen kan ersätta dig mamma

Sexy moma


© Alex Berg 2008-12-16




Fri vers av Emilia Berg
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-16 15:58



Bookmark and Share


  Ellan
Så fint sagt ,, kärleken lyser i orden
kram Ellan
2008-12-21

  anits VIP
Vacker och underbar och
sann kärlek från din son
2008-12-16

  friheten
Kärlek är det från han
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Berg
Emilia Berg