Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. tiden läker såren - åren går och ärren blir lite mer stela .. i det oförståbara som inte är hjärnspöken utan allt för många människors livsvandring!


Öppnade hjärtat och hela famnen tog emot...livsspöken!

 

***

Minnet av piskrappen viner

ljudlöst

ingen hör - ingen ser

viskande biter de sig fast

i öppet naivt hjärta.

 

Trodde det var kärleken som kom på

besök

öppnade hjärtat och hela famnen tog emot...

 

.........

 

Tänk så naiva tankar kan vara

levt i tillit 

visste inte att detta fanns

eller

förstod inte

ville inte

 SE

 

..........

 

Öppnade hjärtat och hela kroppen

tog emot...

... det oförståbara

 

som bara var där

utan förvarning

 

Det gjorde ont

kroppens minns

även nu.

Stänger hjärtat och sluter famnen 

 

Det oförståbara

lever sitt eget liv

i

kroppens celler.

Minnet bleknar

 sakta

sakta

bort

sakta

 

såren öppnas då och då

nu

***

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-17 21:05



Bookmark and Share


  Maria T
En tyst dikt om det oförståbara
lidandet som lever sitt eget liv
i kroppens celler
2008-12-20

    tramp
fint skrivet om minnen som svider
2008-12-20

  friheten
Väldg vacker och smärtsmat
2008-12-17

    ej medlem längre
Smärtsamt.. om hur fel det kan bli.. Må såren läka..
2008-12-17

    Tea Alex
Ja jag håller med, smärtsamt på nåt vis. Intensivt tyckte jag det kändes också. Fint!
2008-12-17

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert.
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE