Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första delen skall läsas långsamt... Andra delen skall läsas snabbt ( den om bilarna) Slutet igen , skall läsas långsammare


Bilar

Jag går på gatan
tänker...att allt är så nära

om än så långt borta
...är allt så nära

Men

Bilarna rusar hit och dit
det sitter någon vid varje ratt

och människor har gjort sig
så stora och snabba

de kan köra över i ett naffs
de kan stanna och kliva av

De kan allt i ett nu
utom att reflektera

reflektera över alla bilarna
de som de sitter i...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-17 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna