Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. när vågat är av annat be-stick gafflas det ibland i onödan. Lycka till vännen!




av sked eller avsked

 

 

In some way

we need to learn

to say god bye

 

and some days

we need to yearn

to say

 

Let's try!

 

Goodbye




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 184 gånger
Publicerad 2008-12-17 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri