Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill stilla allt oväsen


Jag orkar inte gråta mer
smärtan får inte plats
den får inte längre vara
allt som hjärtat ser

Jag orkar inte vara trött
jag vill resa mig och känna
blodet pulsera hett och rött
genom hela min sovande kropp
med insikt och livgivande hopp

Jag orkar inte längre blint vandra
jag vill se på mig och sluta klandra
Jag vill rota kärleken som växer i
nyvattnad och näringsrik jord
förstå dess kraft och vad
som sägs utan överflödiga ord

Jag orkar inte höra svåra tankar
hur de i sinnet rasar och bankar
Jag vill stilla allt oväsen inom mig
och orka stå emot dem när de
kommer och orka säga nej

Jag orkar inte gråta mer
sorgen får inte plats
Jag vill vara kärleken
den som tar och ger




Fri vers av SeXara
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-18 09:30



Bookmark and Share


    deb8
Tycker om denna. Det finns en handlingskraft och en energi en slags självpeppningsdikt som även inspirerar mig som läsare att verklignenta in budskapet, Livslusten känna som ett spirande frö och en styrka som är ljus,
2008-12-18

  Michaela Dutius
vacker och berörande
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara