- for Jim Jim -

Om jag vore Jim, vore skogen min drog

\'I am the Lizard King. I can do anything
I can make the earth stop in its tracks.
I made the blue cars go away\' - Jim Morrison

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- for Jim Jim -

Om jag vore Jim, vore skogen min drog

\'I am the Lizard King. I can do anything
I can make the earth stop in its tracks.
I made the blue cars go away\' - Jim Morrison




* * * B a r r s k o g s p r i n s e n * * *



Av sju sorters smaker blandar jag bubblande
i kokande kittel en kittlande doft
tillsätter kåda, sprinklar med nypon
smaksatt med hjortron, vallmo och bark
Binder ett hårband i mina toppar
snubblar på hoppet som fastnat i fot
Andas in skymningens bristklara hälsa
hänskjuter myggen åt fåglarnas sång
Valsar längs vägar av väggar av barrträd
mossgrodor kväker från kärrlika bryn
Fråntar en nattuggla sentimmens kväde
brister av glädje ur morgonens skri




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 680 gånger
Publicerad 2005-08-19 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP