Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYÅRSTANKAR

Tidens vingslag svävar genom vintrig sky,
Klockor ska ringa när nattens mörker fly.

Minuter falla en och en genom tiden,
snart är årets sista dag förliden.

Frostiga kinder med hjärtats dagg blir strödd,
När bland silvermoln en gyllene dag blir född.




Fri vers av wildrosen
Läst 1004 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-19 09:42



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket vackert!!!
2009-01-16

  Maria T
Vackra nyårstankar.
Nu har ett gyllene år
blivit fött
2009-01-01

  osynligt- synlig.
driver dagg faller regn
2008-12-31

  Fredrik Stillesjö
Hej memory!

Passar väldigt fint att läsa till nyårsklockorna... Hälsar Fredrik
2008-12-22

  Maria T
Ytterligare ett år är snart tillända.
Åren svinna så fort
Fina nyårstankar
2008-12-20

  Eva Langrath VIP
Sköna målande ord.

Eva
2008-12-20

  Diffusiaria
beautiful
2008-12-19

  mare VIP
Poetiskt vackert målat !!
2008-12-19

  Therés
Vackert...så vackert!
Bokmärkt!
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

wildrosen