Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. att vägra göra måsten för måstets skull, men njuta av mysets stämning - mera ljus mera knäck och massa med film, och kramar i soffan ska va' - städa bäst e-f-t-e-r fest..(?) ;P


i gamla moccasiner på stan


Jag är

en ek
        en korp
en hjort

en lekfull sate med stökiga rum

min egen andes verktyg; distans att va 'dum' och fånig

i bakvända kläder

 

en f.d. känslodöd

vägrar hjärtstängning sen antal år

många förargas av nonchalansen

på skötsamt liv och den bristande elegansen

 

få förstår


nakna hjärtan; det farligaste hotet

som går i gamla moccasiner på stan

byter sulor med pack

och belack

fånigt kul för inga knep biter då

tassar byter skodon

mitt i steget

 


- men oj   inte går det     att göra så, ändå?            

       en heltidsgående på symbolik i reellt liv, hur då

- inga ramar inga fack; as from Void itself och sällan svulten

kan inte vara bra inte vara bra

       en som njuter att må

(som jag förtjänar som jag förtjänar)

 

ja vadå ja vadå

mina val är mina val och ska hedras ändå

 

drömmer färdigt detta liv - och ler åt ”Toltekerna”
och sen vaknar

på nytt.
Jag är

ett knytt sa Mormor. Förbytt sa exet, alldeles på pytt, sa skötsam

om min städning inför jul

 

en som bytt regler mot njutning, sociala masker mot ”bara va”.

Jag är en dammig kärnfrisk Dag för dag



en jäkel att missförstå - "Masker snackar goja..  medan jag önskar mig ett tuggummi jag inte ens gillar; skulle vara nåt att klämma dit i näbben."

en satans humörsmänniska

har jag hört

jahapp

 

jag är lik förbenat min egen förenklade

juleklapp

 

skålar i kaffe och doppar mitt hjärta

för år nummer tre

av frihet och kamp

med spänning breve'

och vänliga stamp till takter av

 

rock och smärta

Tygla går ej mitt nyvakna hjärta

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-19 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri