Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN MANTEL AV GULD OCH RÖD SIDEN

 

 

 

 

 

En mantel av guld och röd siden

De klär en kvinnokropp

Kurvor anas längs med

Manteln som omsluter henne

Hon bär ett leende på hennes läppar

Hon nynnar lågt en vacker låt  

Hennes långa hår böljar vackert  i ljusets sken

Hon går barfota någonstans i naturens sköna gräs

Känner doften av hav närmare allt närmare

Vattnet slår såsom bara vatten kan göra

Vattnet glittrar av silvermynt

Dess färg är oändligt vackert skiftande i turkosblå

Där står hon nu i den mjuka sanden så underbart len och smeker hennes nakna fötter

Vattnet är inte många meter ifrån henne nu

Sakta släpper hon sin täckande mantel i sanden

Hon är Gyllenbrun på hela kroppen

Solens strålar skiner på henne

Håret räcker ned till hennes midja   

Hon är så vacker och oförstörbar just denna sekund

Förnimm denna vackra varelse framför dig

Det finns så mycket vackert

 att beskåda med ögat

 Använd bara din

Fantasi

,,,,,,,




Fri vers av Fånga dagen
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-19 20:01



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Det funkar bra med röd siden tycker jag. Ändra inget för då blir det så ointressant. Jag tackar för saker att fundera över. Vad trist livet skulle bli om allt var enligt regler och uppgjorda scheman.
2008-12-20

  Yrre VIP
Så vacker!! Men det heter rött siden, inte röd.
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen