Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå Mörkret...


Jag ser Dig


Simmar

i ett hav av tålamod

utan varken mening eller mål

heller inga badkläder

endast månen lyser

tränger svagt genom fukten

ett viskande

nästan ohörbart

Jag ser Dig...




Fri vers av ikristo
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-20 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ikristo
ikristo