Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. vi ilar .. vi är så många som vill ge bort det bästa till medmänniskan ..


.. den dyrbara gåvan ..

 

 

***

TIDEN

vi ger varandra

kärlek och omtanke

 

Värdefylld

 

dyrbaraste gåva

TIDEN

där 

 gemenskap

omsluter

 

 delande

tillsammans

 

välsignad

 

guld och ädla stenar

inom oss

***

 GOD HELG

GOTT NYTT

* 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 348 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-20 13:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har rätt... Tiden är det värdefullaste vi kan ge varandra.. Avstår hellre gärna från alla paket... Vem behöver mer överflödssaker?
2008-12-20

  Mona*
Mm kärleks tid, den finaste gåvan. Ge inte bort något annat.
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE