Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: kikkie

bild från linköpings domkyrka




.. nöjd ..

 

 

vaknar nöjd

till doften av nybryggt kaffe

 

tack till alla som ger sin tid till mig




Fri vers av KristinaE
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-20 14:00



Bookmark and Share


    tramp
ja det stora finns oftast i det lilla

bra !
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE