Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i den vita snön andas vi tillsammans

 

andas i dina andetag

vid din sida faller snön

bomullslik formar den landskapet oändligt vitt

 

tillsammans andas vi in den kalla luften

våra munnar blåser ut vackra kreationer

den vita snön bleknar runt konstverken

våra ögon njuter genom dimmornas slöjor

 

vi andas tillsammans

i våra andetag faller snön

landskapet är lysande vitt

 

solen hänger vid horisonten

färgar snön glödande röd

gnistrande kristaller lämnar marken

snöröken formar den flyende dagens sista ljus

 

vi andas tillsammans

 




Fri vers av KristinaE
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-20 17:07



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Ack vore det så, man får läsa, titta på bilden och drömma... för verklighet ser det inte ut att bli inom överskådlig tid...
2008-12-21

    ej medlem längre
Din text andas skönhet och vinter.. och närhet. Om ändå lite vit snö kunde falla även på marken här i väster..
2008-12-20

  Sladjana Zubcevic
"vi andas tillsammans"
Underbart skrivet!
2008-12-20

  Maria T
Vacker bild.
Vacker vinterdikt
Det rena vita
landskapet
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE