Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan till sitt barn kan man aldrig beskriva med ord...


Sorg

Jag känner hur jag förlorar.
Du glider genom mina fingrar, som finkornig
sand ur mina händer.

Dagar, veckor, månader...

Tiden går, du växer så det knakar.
Du blir ett par
centimeter längre för varje gång jag ser dig.
Du är klokare än tusen mansåldrar
tillsammans och dina ögon utstrålar mer liv än
livet självt. Som om de hade skådat Gud och alla
hans änglar..

Jag har älskat dig sedan du tog ditt
allra första andetag. Jag var där...
Jag svär att genom sorg, död och
lidande älska dig tills mitt hjärta slutar slå.

Mina ögon är trötta och mitt sinne så tungt..
Varje ny dag är en ny kamp min älskling.
Min längtan till dig är ändå det som bär mig,
men jag känner hur tvivel och rädsla fyller
mig. Hur länge kan en pappa orka?

Vem vore jag om du inte fanns? Vad skulle det
finnas kvar av mig då?

Utan dig vill jag inte vara kvar här...
Jag är då ingen alls, utan dig är jag
ingenting. Om jag nu förlorar dig för alltid..
Då upphör jag, lämnar denna jord och
återvänder till evigheten där inga sorger
mig kan nå. Då släpper jag mig själv fri.

Saknar dig.....




Övriga genrer av David Eriksson
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-20 18:11



Bookmark and Share


  lyckeli
känner med dig...
vet vad barn är
hur mycket

att de är hela ens allt

kramar till dig...
2008-12-21

    ej medlem längre
Jo.. det är ju så.
Även för mig är det mitt barn som är skälet starkast till att jag kämpar..
Men samtidigt så kämpar jag för min egen skull.. för att kunna ge mitt barn min styrka framåt...
Så kämpa, ge inte upp... Du är ju behövd, både för dig själv och ditt barn..
Många kramar // Cissie
2008-12-20

    sunnanvind
Vad ska jag skriva..du diktar så tårarna rinner på mig!

*****************************


Min längtan till dig är ändå det som bär mig,
men jag känner hur tvivel och rädsla fyller
mig. Hur länge kan en pappa orka?

*****************************

Snälla orka! För en dag kan mörkret lätta..nya dagar ses och kärleken övervinner förlorade år!
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

David Eriksson
David Eriksson