Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegel spegel på väggen där....

Varför ser du tillbaks på mig med den blicken?
Du är inte en gammal man, 25 år är du.
Men dina ögon börjar
slockna.
Din hud har börjat blekna...
Vad är det som händer?

Le din jävel, även om det smakar illa och beskt!
Le, om än bara för att bevisa något för dig själv....

Vad har du kvar om t om ditt yttre skal börjar tyna bort?
Ett ihåligt inre som börjar spegla av sig på ditt yttre.
Masken håller inte, din fasad bär inte...

Usch!




Fri vers av David Eriksson
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-10 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Eriksson
David Eriksson