Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låst

När är det då legitimit att falla?

Får jag det, isåfall när?

Hindra mig inte, denna gång, låt mig
gå hela vägen..

Portarna till mig, mitt inre...
Låsta tills vidare.
Nyckeln kastade jag, gräv ej djupare nu..
Närmre kommer du inte nu.

Stannar det här? Är detta vad det blev till
slut?

Fan ta mig för hur jag gjorde.
Fan ta dig för du inte kunde se....

Förlåter du mig nu, trots att jag ej förlåter mig själv?

Varför?




Fri vers av David Eriksson
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-10 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Eriksson
David Eriksson