Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maria falkenström

Du tror jag inte blöder, bara för du inte ser mig blöda.
Du kan aldrig förstå mig och mitt begär av dig.
Föregående natt ville jag älska med dig, och jag gjorde det i min
fantasi. Du är min dotters mamma och för alltid min idealkvinna




Fri vers av David Eriksson
Läst 711 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-30 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Eriksson
David Eriksson