Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

return to sender [till brorsan]

hur blev sanningen något du kan vrida och vända på som det behagar?

(när du inte vet någonting)

hur blev mina beslut allmän egendom?

(när du inte ens hör vad jag säger)

hur blev du den som hade alla svar?

(när du inte har några)



du ser sliten ut

är det tufft att bära sina egna bördor?

jag känner att de är tunga


jag kan inte låta bli att le lite grann

och tycka att det är dags



~att du får se mig lyckas~





innan jag drar




Fri vers av sophie på väg
Läst 241 gånger
Publicerad 2008-12-20 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sophie på väg
sophie på väg